Българска национална кухня
- Автор: БонАпети
-
Страници: 80
-
Цветни страници
-
Дата на издаване: 25.05.2009
-
ISBN: 9789543860234
-
Размер: 165х200
-
Тегло: 0.247 кг
Това цветно подаръчно издание на руски език, създадено съвместно с ненадминатите познавачи на кулинарните тайни от списанието „БонАпети” - съдържа не само емблематични за българската национална кухня рецепти. То е майсторски илюстриран кулинарен пътеводител на България, който вдъхновено ни води в различните краища на страната, за да опитаме рибена чорба в Приморско, пататник - в Родопите, чомлек и капама – в Банско; да се отбием в Троян по ракиено време, а в Мелник да се насладим и на природа, и на вино...
Но най-важното, което ни казва тази книга е, че българската кухня е кухня за душата, защото се приготвя с много любов и вещина.